Retransmissió animada

Bob Esponja aconsegueix la realització de la NFL

· El canal infantil Nickelodeon dona el seu toc als ‘play-off’’. 

· Amb aquesta unió, l’esport rei als EUA pretén enganxar els més joves de la casa.

2
Es llegeix en minuts

Ja no fa falta anar a Fondo de Biquini per trobar la carismàtica i divertida esponja cuinera. La unió entre Nickelodeon i la NFL, la principal competició de futbol americà, ha portat Bob Esponja i els seus amics a ser els protagonistes de l’enfrontament entre els New Orleans Saints i els Chicago Bears. Si bé el partit es podia seguir de forma tradicional per la CBS, l’espectacle de Nickelodeon va ser imperdible, amb una realització que va convertir el Bank of America Stadium en una autèntica festa. 

L’esdeveniment va ser aprofitat pels dos interessats. Nickelodeon va poder promocionar la nova sèrie de Bob Esponja ‘Kamp Koral’, en què es podrà veure Patricio Estrella, Arenita Meillas, Calamardo Tentáculos i els altres amics quan encara eren uns nens petits disfrutant del campament d’estiu. Per la seva part, la NFL aconsegueix d’aquesta manera entrar de ple en l’entreteniment infantil, amb un muntatge totalment pensat per entretenir i cridar l’atenció de joves seguidors.

Els comentaristes van adoptar un to molt més infantil, explicant les coses d’una forma molt diferent que en les retransmissions originals. Van comparar el fet de moure la pilota pel camp amb fer els deures, i el moment de traspassar la línia vermella com el dia de l’examen. Van tenir temps també de discutir coses que poques vegades es podrien debatre en un altre entorn, tot i que ja ho hem vist anteriorment. «¿Què passa si un jugador ha d’anar al lavabo enmig d’un partit?» Però també tots els visuals estan adaptats a l’‘NFL Wild Card Game’. Els jugadors eren comparats constantment amb personatges de Bob Esponja, els gràfics tenien el mític estil acolorit de la sèrie i fins i tot el jove Sheldon Cooper va aparèixer per explicar conceptes arbitrals.

Notícies relacionades

L’extravagant unió entre Nickelodeon i la NFL ha arribat també als videojocs. El Madden NFL 21, el joc oficial de la lliga nacional de futbol americà, compta amb uns modes de joc especials inspirats en els personatges de Fondo de Bikini, així com diferents peces de roba que faran lluir el Patrick Mahomes en persona com un fan de la millor esponja cuinera. 

Cal recordar que no és la primera aparició de Bob Esponja en un esdeveniment esportiu, ja que a la Superbowl LIII, la final de la NFL del 2019, va tenir una molt breu aparició en el xou de la mitja part, un dels esdeveniments musicals més importants de cada any.