ÀUDIO REAL

Enric d’Anglaterra i Meghan Markle tindran un podcast a Spotify

· ‘Archewell Audio’ arribarà en les pròximes setmanes

· El primer episodi serà un especial nadalenc

Enric d’Anglaterra i Meghan Markle tindran un podcast a Spotify
1
Es llegeix en minuts

Després d’haver firmat recentment un important contracte amb Netflix, el príncep Enric i la seva dona, Meghan, s’han associat ara amb Spotify. La règia parella s’ha associat amb la plataforma per produir durant diversos anys un podcast anomenat ‘Archewell Audio’. La primera entrega està prevista per a les pròximes setmanes i serà un «especial de vacances» que promet «històries d’esperança i compassió» amb «convidats inspiradors per celebrar l’Any Nou», va anunciar el gegant suec de la música en línia.

Tot i que EnricMeghan viuen ara a Califòrnia, «el poder de les seves veus rau en la seva condició de ciutadans globals», va dir la directora de continguts de SpotifyDawn Ostroff, en un comunicat en què explicava que intentaran donar lloc a «les veus menys representades». Per la seva banda, els ducs de Sussex van afirmar: «El que ens agrada dels podcasts és que ens recorden a tots que prenguem un moment per escoltar realment, per connectar-nos els uns amb els altres sense distraccions». «Amb els desafiaments del 2020, això mai no ha sigut més important, perquè quan ens escoltem i escoltem les històries dels altres, ens recorda l’interconnectats que estem tots», van afegir.

Notícies relacionades

Enric, de 36 anys, net de la reina Isabel II, i Meghan, exactriu nord-americana de 39 anys, van abandonar oficialment els seus papers com a membres de la reialesa britànica a l’abril, després d’haver expressat el seu desig d’independència. Ja van firmar al setembre un multimilionari contracte amb la plataforma audiovisual Netflix per produir pel·lícules, incloses una sèrie documental sobre la naturalesa i una sèrie animada sobre dones amb destinacions notables.

Després la seva ruptura amb la família reial, els seus detractors els van acusar d’intentar capitalitzar la seva fama, però la parella va posar èmfasi en la seva voluntat de treballar per causes humanitàries, en particular a través de la seva nova fundació, Archewell, nom inspirat en el del seu fill Archie.

Temes:

Spotify Dones