VIDEOCLIP PICANT

Leticia Sabater torna amb una nadala pujada de to

Insisteix que vol ser la Mariah Carey espanyola i publica per tercera vegada una cançó 'nadalenca'

20201130 528468 leticiasabatere 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Joan Carol

Des de la seva primera aparició davant les càmeres a ‘Un, dos, tres... responda otra vez’ el 1986, la carrera mediàtica de Leticia Sabater ha passat per tots els registres.  Ha sigut actriu, presentadora, concursant, col·laboradora de programes i cantant, però des del 2018  sembla que té un nou repte: ser la Mariah Carey d’Espanya.  Després de publicar la seva primera nadala fa dos anys, ‘El Polvorrón’, i seguir el Nadal passat amb  ‘Trínchame el pavoLeticia Sabater ha tornat a la càrrega aquestes festes. ‘Papa Noel, You’re the Only One’ és el seu nou tema, per primera vegada cantat exclusivament en anglès, amb un videoclip pujat de to. 

Notícies relacionades

En un videoclip que no deixarà indiferent a ningú, la guanyadora de la primera edició de La casa fuerte, comparteix llit amb els Reis Mags... ¡alhora! Tot i que no està satisfeta del tot amb tenir per a ella sola Ses majestats, també sedueix una versió rejovenida del Pare Noel.

Segons l’artista, nascuda a Barcelona fa 54 anys, treu aquest videoclip per «alegrar les festes de Nadal en aquest any tan complicat».