GRAN PRODUCCIÓ DE HOLLYWOOD

Tom Holland i Mark Wahlberg roden al Gòtic de Barcelona 'Uncharted'

Fa tres setmanes que els actors estan allotjats a l'Hotel Arts mentre filmen la versió cinematogràfica del famós videojoc, en la qual també participa Antonio Banderas

hollandwahlberg

hollandwahlberg

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Ara que els carrers estan buits de turistes, ara que han tancat els bars i que el toc de queda s’ha imposat a Barcelona, passejar pel centre de la capital s’ha convertit en una experiència gairebé religiosa –que deia Enrique Iglesias– per als barcelonins [potser l’únic bo d’aquesta pandèmia]. Aquests dies, a més, hi ha un al·licient afegit si un s’endinsa al Gòtic, ja que està reconvertit en set de rodatge per obra i gràcia d’‘Uncharted:  Drake’s Fortune’, la pel·lícula basada en el famós videojoc del 2007, que protagonitzen Tom Holland Mark Wahlberg, i en què també participa Antonio Banderas.

Holland (‘Spiderman’, ‘Els venjadors’, ‘Lo imposible’ o ‘El diablo a todas horas’) i Wahlberg (’El planeta dels simis’, ‘Transformers’ o les dues entregues de ‘Ted’) dorm des del 10 d’octubre a l’Hotel Arts, el favorit de les estrelles internacionals quan recalen a la capital catalana. 

En el complex de luxe l’exraper, de 49 anys, ha pogut continuar portant a terme una de les seves aficions més grans, mantenir els seus músculs hipertonificats. Ha penjat a Instagram diversos vídeos exercitant-se, així com un altre en el qual l’estrella de Boston, tremendament religiós, celebra una missa amb un sacerdot que anomena Pablo per beneir el rodatge a Barcelona. 

El jove actor londinenc, de tan sols 24 anys, i que va saltar a la fama per protagonitzar el musical ‘Billy Elliot’, ha dedicat el seu poc temps lliure entre escena i escena a practicar golf. Ho ha fet al PGA Golf Catalunya, a Caldes de Malavella (la Selva), un dels camps més grans i fastuosos d’Europa, que visiten milionaris de tot el món. També se l’ha vist lluint tors a bord d’una moto aquàtica. 

Holland es hincha del Arsenal, pero estos días en Barcelona se ha paseado con la camiseta rosa de la equipación del Barça, y ha montado en un 'segway' por el set de rodaje.

Caçats a les xarxes socials

Durant la seva estada barcelonina, els dos actors han volat alguna vegada als Estats Units, tot i que han tornat a la ciutat per acabar de rodar escenes. Durant aquest temps, són moltes les persones anònimes que han caçat els actors pel centre de la ciutat i han pujat les seves instantànies a les xarxes socials.

El rodatge va començar a Berlín poc abans de l’inici de la pandèmia, i va quedar interromput fins a l’estiu (just llavors Banderas va haver d’interrompre la seva participació a causa que ell mateix va donar positiu en coronavirus). A principis d’aquest mes es va reprendre a Xàbia (València), on Holland va aixecar passions entre els fans.

Al film, Holland interpreta el paper de Nathan Drake, el cercatresors descendent del corsari anglès Francis Drake i protagonista d’‘Uncharted’. 

El seu company interpreta, per la seva banda, Victor Sullivan, ‘Sully’, el seu mentor, i de qui Wahlberg ja ha mostrat la caracterització a les xarxes socials.

Notícies relacionades

La cinta d’acció i aventures està dirigida per Ruben Fleischer (‘Venom’) i en realitat es tracta d’una preqüela del que es narra al videojoc.

Si el coronavirus ho permet, la seva estrena s’espera per al juliol del 2021.