PRESTA LA SEVA VEU EN UN ESPOT

Pitt, l'última estrella de Hollywood en mullar-se per Biden

L'elenc de 'Los Vengadores', Taylor Swift, Billie Eilish i Eva Longoria són altres dels artistes que recolzen el candidat demòcrata

pittbidenok

pittbidenok

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tampoc ha sigut cap sorpresa, perquè ho fa de fa anys, i públicament, amb Barack Obama, el 2008 i el 2012. Brad Pitt vota demòcrata i recolza el candidat presidencial Joe Biden per a les eleccions del 3 de novembre. L’actor, de 56 anys, ha prestat la seva veu a un anunci de campanya del partit demòcrata d’un minut de durada titulat ‘Make life better’ (Fem la vida millor). En el curt es presenta Biden, de 77 anys, i la seva dona, Jill, saludant els votants durant aquestes setmanes a la carretera. L’espot s’ha emès aquest diumenge durant les competicions esportives del cap de setmana.

«Els Estats Units són un lloc per a tothom», narra Pitt. «Els que van elegir aquest país, els que van lluitar per ell. Alguns republicans, alguns demòcrates i la majoria, en algun punt intermedi, però tots busquen el mateix: algú que entengui les seves esperances, els seus somnis, el seu dolor, que escolti, que uneixi la gent, per aixecar-nos cada dia i treballar per millorar la vida de famílies com la seva», continua l’actor d’‘El club de la lluita’ i ‘Maleïts malparits’.

I continua: «Mirar-te als ulls, tractar-te amb respecte i dir-te la veritat» (...) «Treballar tan dur per les persones que van votar per ell com les que no ho van fer. Ser un president per a tots els nord-americans».

A mesura que s’acosta el dia de la cita amb les urnes, dimarts que ve, «són moltes les estrelles de Hollywood que es decanten per la llista de Biden i la seva companya Kamala Harris», tal com recull la revista ‘People’, «en contraposició amb els que rep l’opció de Donald Trump i el vicepresident Mike Pence.

El passat dia 20 d’octubre, la majoria de les estrelles del repartiment de ‘Vengadores’, la saga de cine més taquillera en l’actualitat, es van unir a Harris, de 56 anys, per recaptar fons i recolzar la candidatura presidencial demòcrata. 

Organitzat pels germans Russo, directors de les pel·lícules de l’univers Marvel, l’esdeveniment va comptar amb els membres de la saga Chris EvansScarlett JohanssonMark RuffaloDon CheadlePaul Rudd i Zoë Saldana, que van formular preguntes a la candidata.

Altres estrelles que recolzen el demòcrata

Però Pitt i els ‘venjadors’ no són les úniques estrelles que donen tot el seu recolzament a Biden. També li ofereixen el seu vot Jennifer AnistonJennifer LopezTom HanksAlex RodríguezKatherine Schwarzenegger, CherBon JoviJennifer Lawrence Mel Brooks.

També Taylor Swift, l’artista que més ha venut en aquest dècada, ha demanat el vot per Biden després de trencar el seu llarg silenci en qüestions polítiques durant el mandat de Donald Trump.

L’anunci de Swift va arribar després que Billie Eilish, artista del moment i triomfadora dels últims Grammy, demanés el vot per a Biden amb un missatge en què va assegurar: «Trump està destruint el nostre país i tot el que ens importa».

Notícies relacionades

Per la seva part, Eva Longoria i America Ferrera són dues de les veus llatines més prominents que demanen el vot pels demòcrates.

Recolzaments a Trump

Al contrari, les estrelles del món del cine i de la música que recolzen Trump són bastantes menys. En aquest grup hi hauria el raper 50 Cent i els actors Kirstie AlleyScott Baio Jon Voight.