Rescatat del mar després de tres dies a la deriva en una planxa de surf al caure d'un barco a Màlaga

L'home, de 55 anys i que patia una forta hipotèrmia, ha explicat que estava en un creuer

Rescatat del mar després de tres dies a la deriva en una planxa de surf al caure d'un barco a Màlaga

Jorge Zapata

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una embarcació de Salvament Marítim ha recollit un home estranger de 55 anys descobert en aigües pròximes a Marbella (Màlaga) sobre una planxa de surf i roba de carrer, que segons el seu testimoni hauria passat tres dies a la deriva al mar després de caure d’un creuer.

Segons han informat a Europa Press fonts de Salvament Marítim, entorn de les 13.53 hores d’aquest dilluns, el servei unificat d’emergències 112 d’Andalusia ha posat en contacte l’esmentada institució amb un iot anomenat Estelar, la tripulació del qual alertava que tenia al costat de la nau un home sobre una planxa de surf que relatava haver caigut al mar des d’una embarcació i que portava diversos dies a la deriva.

Notícies relacionades

S’ha mobilitzat l’embarcació de rescat Salvamar Vega, que ha recollit aquest home i la tripulació del qual ha comprovat que es tractava d’un estranger, en principi de nacionalitat britànica, que vestia roba de carrer i patia una forta hipotèrmia. L’home, de 55 anys, narrava que feia tres dies que era a la deriva al mar, després d’haver caigut a l’aigua des d’un creuer.

Després de navegar fins al port d’Estepona, on estava preparada una ambulància, aquest home ha sigut evacuat al centre de salut d’aquest municipi per ser atès.