Indignació per un concert sense mascaretes i en què es va escopir alcohol sobre el públic a Torremolinos

L'associació d'hotelers denuncia la «gravíssima irresponsabilitat» del local on es va fer

zentauroepp54324782 discoteca kokun  martes 28 de julio  torremolinos  m laga200801173819

zentauroepp54324782 discoteca kokun martes 28 de julio torremolinos m laga200801173819

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actuació musical d’un duo de DJ en un bar d’oci de Torremolinos (Màlaga) i la publicació a les xarxes socials d’un vídeo en què es veu, presumptament, un dels membres escopir alcohol d’una ampolla sobre els assistents, que no portaven mascaretes ni guardaven la distància social, ha causat indignació a internet però també a l’Associació d’Hotelers de Màlaga (Mahos), segons informa Europa Press.

El col·lectiu que agrupa als hotelers malaguenys ha denunciat en un missatge en el seu compte de Twitter «la gravíssima irresponsabilitat» que es veu a les imatges de la discoteca Kokun Ocean Club de Torremolinos.

Dures crítiques

«Mostra d’una actitud negligent en plena pandèmia. Mai empararem un atemptat a la salut pública com aquest i reiterem el nostre compromís amb les normes sanitàries», afirmen des de l’associació. En el vídeo, pujat per diferents usuaris de Twitter, es veu presumptament un dels membres del duo malagueny Les Castizos bevent d’una ampolla d’alcohol i escopint als assistents, a qui seguidament els ofereix la mateixa ampolla; tot això mentre ballen al ritme de la música.

Notícies relacionades

A les imatges difoses per les xarxes socials i que estan causant molta indignació per la situació actual a causa de la Covid-19 es pot veure un nombrós grup de persones que no porten mascareta ni guarden la distància social, tal com han sol·licitat les autoritats sanitàries per aturar la pandèmia del coronavirus.

Segueix l’Extra  a Facebook