NOU VÍDEO VIRAL

La sèrie 'Un paso adelante', en versió quarantena

Dos francesos recreen pla a pla la capçalera de la sèrie d'Antena 3 amb recursos de confinament. El vídeo ja ha superat les 470.000 reproduccions a Twitter

zentauroepp2806859 un paso adelante on barcelona200331204346

zentauroepp2806859 un paso adelante on barcelona200331204346

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És l’últim xafardeig viral que ronda per les xarxes: la paròdia que han clavat a Twitter dos francesos confinats de la capçalera d’‘Un paso adelante’, aquest ‘Fama’ patri de principis dels dosmils en el qual van suar la cansalada Beatriz Luego i companyia.

Aquesta nova versió en quarantena recrea pla a pla la capçalera ‘vintage’ d’Antena 3, però amb tele i prestatgeries de l’Ikea de fons. En tenen prou amb els recursos de confinament: el passamà de l’escala comunitària com a barra de ballet, ninots de ‘Toy story’ d’extres i, a falta de guitarra, un pal de fregar.

Notícies relacionades

 

Els protagonistes de la sèrie gairebé es queden sense emoticones al veure el vídeo. «És una quarantena molt creativa», va comentar en francès Beatriz Luego al tuitejar-lo. Mónica Cruz també ho va pujar a les seves xarxes amb un «bravo». «¡No he pogut riure més!», va comentar Raúl Peña entre aplaudiments i emoji-rialles. Beatriz Rico es va declarar directament a un dels autors: «I-cor-U». El vídeo ja ha superat les 470.000 reproduccions.