Crítiques i elogis del 'look' informal de Manuel Castells al Senat

El senador del PP Rafael Hernando i el líder de Vox Santiago Abascal censuren la indumentària informal del ministre d'Universitats i els tuitaires els recorden el currículum del sociòleg, economista i professor universitari

zentauroepp52612562 graf659  madrid  03 03 2020   el ministro de universidades  200305192448

zentauroepp52612562 graf659 madrid 03 03 2020 el ministro de universidades 200305192448 / Emilio Naranjo

2
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Jaqueta blava i samarreta amb missatge feminista d’Equal Rights. Aquesta ha sigut la vestimenta que triat el ministre d’Universitats Manuel Castells per assistir a la sessió del Senat d’aquest dimarts.

I la indumentària informal del ministre s’ha viralitzat aquest dijous quan el senador del PP Rafael Hernando ha publicat un tuit burlant-se de la vestimenta de Castells:

En la imatge que acompanya la descripció, en la qual denuncia que el ministre ha anat al Senat «amb la samarreta del pijama, els cabells esverat i acabat de llevar de la migdiada», se’l pot veure a ell mateix, en segon pla, mirant fixament Castells i somrient de manera burleta.

El comentari de l’exportaveu del PP del Govern de Mariano Rajoy s’ha viralitzat a les xarxes, on els tuitaires han destacat l’ampli currículum de Castells –que és, entre altres coses, sociòleg, economista i professor universitari– i no han dubtat a ridiculitzar Hernando, al qual li han dedicat qualificatius com «el tonto de la classe».

També són molts els que diuen a Hernando que no «li arriba ni a la sola de la sabata», adjuntant part dels èxits del ministre.

El líder de Vox, Santiago Abascal, que havia fet una crítica similar a la d’Hernando, també ha sigut vilipendiat pels tuitaires. Abascal ha assegurat, al costat de la mateixa foto de Castell, que «acabaran anant en xandall tots els dies, com els seus socis veneçolans.»

I també ha sigut àmpliament censurat per això:

Una de les veus que més ha defensat l’elegància de Castells ha sigut l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau que, a més, també ha destacat «la cara d’enveja de Rafa Hernando».

Notícies relacionades

La vehemència de l’alcaldessa catalana l’ha portat a afirmar que la samarreta que portava Castells «és el més sexi que s’ha vist mai al Congrés».

Seguiu Extra a Facebook