ALS 104 ANYS

La singular mort de Ramjit Raghav, el pare més longeu del món

Va tenir dos fills, el primer el 2009, amb 93 anys, i el segon, el 2012, amb què va superar el seu propi rècord

viejito car 1200

viejito car 1200

1
Es llegeix en minuts

Ramjit Raghav, que va ser notícia a tot el món al convertir-se en el pare més longeu del món el 2009 quan va tenir el seu primer fill amb 93 anys i el segon, amb 96, va morir dimarts passat a causa d’un  incendi suposadament provocat per un cigarret.

L’home va morir a l’hospital per les greus cremades provocades per l’incendi a la seva habitació, a la seva vivenda a Kharkhoda, a prop de Nova Delhi.

Un veí va explicar que va córrer a ajudar-lo quan va sentir els crits de socors: «Vaig veure fum sortint de casa seva i després vaig sentir algú demanant ajuda. Vaig córrer i el vaig veure tirat a terra envoltat de flames». Li va llançar aigua i el va portar al seu cotxe fins a l’hospital. Tenia el costat esquerre completament cremat, i els metges el van derivar a un altre hospital a Rohtak. Però va morir l’endemà. 

Tragèdia familiar

Raghav, de 104 anys, vivia sol després que el seu primer fill, Vikramjeet, desaparegués i la seva dona, Shakuntala, que tenia problemes mentals, l’abandonés i s’emportés el seu segon fill.

Un indi es converteix en el pare més vell del món / periodico

En els seus últims anys de vida no solia sortir al carrer i era rarament vist.

Un dels seus veïns explica que Raghav solia fumar bidis (un tipus de cigarret indi) i que, probablement, el llumí que va utilitzar per encendre’l hauria caigut al llit i hauria provocat l’incendi que va acabar amb la seva vida.

Al no tenir les dades completes del mort, la policia està investigant el seu compte bancari per obtenir tota la informació necessària per fer l’autòpsia que confirmi la causa de la mort.

Vegetarià i sexualment actiu

Ramjit Raghav, que va néixer el 1906, havia sigut lluitador professional abans de dedicar-se a la ramaderia. Segons va assegurar a ‘The Telegraph’, les claus de la seva longevitat eren la seva dieta vegetariana estricta i mantenir relacions sexuals unes tres vegades al dia.

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Rècords Pares