PER HALLOWEEN

Donald Trump i Melania reparteixen caramels als nens a la Casa Blanca

La primera dama ha triat per a l'ocasió una gavardina a tall de vestit en 'patchwork' de tons tardorals de Michael Kors

trump celebra halloween repartiendo dulces en la casa blanca / periodico

1
Es llegeix en minuts

La decoració de Halloween ja està a punt a la Casa Blanca i els seus inquilins, el president Donald Trump i la seva dona, Melania, han celebrat la tradicional trobada ‘trick-or-treater’ amb els més petits. 

Els nens, amb les seves disfresses de calavera, bruixes, carbasses, dinosaures i monstres de tot pelatge, han recollit els dolços de mans del president i la primera dama, a les portes de la residència presidencial totalment guarnida amb motius de la festivitat: centenars de carbasses, arbres foscos de cartró pedra i un gran rètol en què posa «Halloween». 

Centenars de carbasses guarneixen aquests dies la façana de la Casa Blanca per celebrar Halloween. / AP / ALEX BRANDON

Una gavardina de 5.500 dòlars

Melania ha triat per a la recepció infantil una llampantgavardina a tall de vestit amb tons molt tardorals. Confeccionada amb pell amb la tècnica del ‘patchwork’, combina colors terrosos, foscos i verdosos. La peça, d’un dels seus dissenyadors fetitxe, Michael Kors, costa 5.500 euros.

Notícies relacionades

La primera dama ha utilitzat com a complement unes sabates negres de taló d’agulla. 

La tradició de celebrar Halloween a la Casa Blanca la va iniciar Mamie Eisenhower, el 1958, però van ser els Nixon, més tard, els que van començar a convidar els nens a la festa.