DES D'AVUI

WhatsApp activa la funció per impedir que et fiquin en grups indesitjats

L'usuari podrà configurar quins contactes podran incloure'l en els xats i qui necessitarà la seva aprovació prèvia

whatsappgrupos

whatsappgrupos

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

WhatsApp va anunciar a través del seu blog a l’abril que treballava en una beta per protegir la privacitat dels seus usuaris i dotar-los de més control sobre els grups, concretament, el problema que se’ls inclogui en nous xats no desitjats. La funció per evitar que t’afegeixin en grup en contra de la teva voluntat s’ha provat aquests mesos sobretot a l’Índia, però des d’avui i en les pròximes setmanes, s’anirà implementant en altres països.

Amb això, l’usuari s’evitarà el tràngol d’haver de sortir d’un grup en què no vol estar i també s’estalviarà les notificacions que no paren de xiular tot el dia dels nombrosos grups d’amics, familiars i coneguts que es creen amb motiu de qualsevol esdeveniment.

El portal WABetainfoinforma que per poder disfrutar d’aquesta opció s’ha d’actualitzar la versió de WhatsApp «a les actualitzacions beta 2.19.110.20 de iOS i 2.19.298 d’Android, per rebre de forma remota l’activació de la configuració de Privacitat del grup».

Com configurar la nova funció

Una vegada instal·lada aquesta versió només cal accedir al menú de Configuració de WhatsApp, seleccionar l’opció Compte i, després, l’apartat de Privacitat. Una vegada allà, en l’apartat Grups hi ha tres opcions: Tots (que permet a qualsevol afegir-te a un grup de manera automàtica), Els meus contactes (que atorga permís a qualsevol usuari de la teva agenda) i Ningú. Aquesta opció evita que t’afegeixin a un grup sense el teu permís.

Notícies relacionades

Si l’usuari tria aquesta opció, rebrà un missatge d’invitació que podrà acceptar o rebutjar. A més, sabrà qui vol ficar-lo al grup. Finalment, l’usuari tindrà fins a tres dies per acceptar, o la invitació serà declinada per defecte.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Whatsapp