30 maig 2020

Anar al contingut

CENSURA A LES XARXES

Instagram elimina fotografies d'un bullit gallec per «violència gràfica»

«Em sembla increïble. No hi haurà restaurants, cuineres i cuiners a Instagram que posen les seves menges. Pots veure un munt de publicacions de menjar, d'hamburgueses», denuncia el viguès Richard Barreira

Efe

Instagram elimina fotografies d'un bullit gallec per «violència gràfica»

Instagram ha eliminat fotografies d’un bullit gallec per «haver infringit les normes comunitàries» que inclouen «violència gràfica, llenguatge que incita a l’assetjament, violència i ‘bullying’ o nus i activitat sexual», ha denunciat el noi de Vigo que va publicar la imatge, Richard Barreira.

Cigrons, verdures, carn, xoriço i vi, tal com estaven a la taula al ser servits, eren els aliments que es podien veure a les fotos del «primer bullit de la temporada» a casa de la mare de l’usuari, una publicació que aquest comparteix anualment sense haver tingut abans un problema similar.

Mare meva com està el pati, tot i que sembli mentida, els censors de @instagram, em van eliminar la publicació d’avui per infringir les seves normes comunitàries que inclouen (Adjunt captura de pantalla comunicat): -Violència gràfica –Llenguatge que incita a l’assetjament, violència i bullying –Nus i activitat sexual... QUE SÓN FOTOS D’UN BULLIT!!! Llavors, o la unitat censora de @instagram està governada per un o una vegana que tot just veure les fotos del bullit de la meva mare va tenir unes ganes enormes de masturbar-se al veure tanta carn (Cosa prohibida per a aquests sectaris) o és un problema mental o simplement és que són CARALLOT i ya...falta circ per a tant pallasso, esperem que la @culturagalegaxunta @turismodegalicia @galicia_mola @galiciacalidade prenguin mesurades contra aquest atropellament a la nostra cultura gastronòmica! #censura #instagramcensura #instagramcensurafotosdecocido #cocidogallego #carnedeporco #terneragalega

Una publicació compartida de  Richard Barreira Baños (@richardbarreira) el 

«Em sembla increïble. No hi haurà restaurants, cuineres i cuiners a Instagram que posen les seves menges. Pots veure un munt de publicacions de menjar, d’hamburgueses», denúncia Barreira.

L’afectat va compartir la publicació aquest diumenge al migdia i a la tarda ja havia sigut eliminada i se li presentaven els motius anteriorment citats.

Sense més explicacions

No sap si va denunciar la publicació un particular, ja que la xarxa social no li va traslladar més explicacions, però de ser així, li sembla «surrealista», ja que «per molt que una persona denunciï hi ha d’haver algú que digui que l’usuari té raó».

«A veure si algú aquí a Galícia defensa el que és seu», manifesta Richard Barreira, que per difondre la situació va compartir el succeït amb comptes de xarxes socials com la de ‘Cultura’ de la Xunta de Galícia i ‘Cocido Gallego’.