CENSURA A LES XARXES

Instagram elimina fotografies d'un bullit gallec per «violència gràfica»

«Em sembla increïble. No hi haurà restaurants, cuineres i cuiners a Instagram que posen les seves menges. Pots veure un munt de publicacions de menjar, d'hamburgueses», denuncia el viguès Richard Barreira

15717409217256

15717409217256

1
Es llegeix en minuts
Efe

Instagram ha eliminat fotografies d’un bullit gallec per «haver infringit les normes comunitàries» que inclouen «violència gràfica, llenguatge que incita a l’assetjament, violència i ‘bullying’ o nus i activitat sexual», ha denunciat el noi de Vigo que va publicar la imatge, Richard Barreira.

Cigrons, verdures, carn, xoriço i vi, tal com estaven a la taula al ser servits, eren els aliments que es podien veure a les fotos del «primer bullit de la temporada» a casa de la mare de l’usuari, una publicació que aquest comparteix anualment sense haver tingut abans un problema similar.

«Em sembla increïble. No hi haurà restaurants, cuineres i cuiners a Instagram que posen les seves menges. Pots veure un munt de publicacions de menjar, d’hamburgueses», denúncia Barreira.

L’afectat va compartir la publicació aquest diumenge al migdia i a la tarda ja havia sigut eliminada i se li presentaven els motius anteriorment citats.

Sense més explicacions

Notícies relacionades

No sap si va denunciar la publicació un particular, ja que la xarxa social no li va traslladar més explicacions, però de ser així, li sembla «surrealista», ja que «per molt que una persona denunciï hi ha d’haver algú que digui que l’usuari té raó».

«A veure si algú aquí a Galícia defensa el que és seu», manifesta Richard Barreira, que per difondre la situació va compartir el succeït amb comptes de xarxes socials com la de ‘Cultura’ de la Xunta de Galícia i ‘Cocido Gallego’.