municipi madrileny

Un regidor del PSOE prova què se sent al rebre un tret d'una pistola taser

Gregorio Olmos, regidor de Seguretat de Moraleja de Enmedio, s'hi va prestar en un curs de formació als cossos de seguretat animat pels agents

1
Es llegeix en minuts

Un regidor del PSOE ha provat el que se sent al ser disparat amb una pistola taser. Es tracta de Gregorio Olmos, regidor de Seguretat de Moraleja de Enmedio (Madrid). El digital 'El Español' ha publicat un vídeo en què es veu com el socialista s’atreveix a rebre un tret durant un curs de formació per als cossos de seguretat. 

Notícies relacionades

L’esmentat mitjà explica que Moraleja de Enmedio va ser una localitat pionera en la utilització d’aquests dispositius elèctrics. «Seria una bona experiència per a Almeida o qualsevol regidor de Madrid. Li ho aconsello», comenta en conversa amb 'El Español', fent referència a l’aprovació de l’Ajuntament de Madrid que la seva policia utilitzi aquestes pistoles.

Olmos explica que els agents presents en el curs, celebrat el novembre passat, el van animar «amb la broma» que ell es prestés a rebre el tret. El resultat: el vídeo publicat –que ha corregut a gran velocitat per la xarxa– en el qual es veu el regidor socialista en samarreta interior. Després del tret, molts crits de dolor. Descriu Olmos:« »«Uns segons que es fan molt llargs». 

Temes:

PSOE Taser