A Lilla

Una pantera es passeja al seu aire per una teulada a França

L'animal es va escapar d'una casa particular i va ser sedat i rescatat

5d83d0c7dcf91

5d83d0c7dcf91

1
Es llegeix en minuts
France Press

Una trucada va activar l’alerta dels bombers de Lilla, una localitat al nord de França, dimecres a la nit. Segons diversos testimonis, una pantera negra es passejava per la teulada d’una finca com si es tractés d’un astut gat. «S’està duent a terme una investigació per localitzar el propietari», va assenyalar llavors la prefectura del departament a l’AFP, i va recordar que, «per descomptat, està prohibit posseir una pantera».

Es va trucar als bombers aquell dimecres a Armentières (França) per desallotjar l’animal, que «es passejava» pel sostre d’un edifici residencial, com un gat comú i silvestre.

En fotografies difoses pels serveis de rescat i de tuitaires es pot veure l’imponent felí deambulant tranquil·lament per la vora d’una teulada al tercer i últim pis d’un edifici de maons, inclinant-se al buit i mirant per la finestra d’un apartament. 

Sedada i capturada

Segons el diari regional ‘La Voix du Nord’, que va entrevistar testimonis, la pantera negra «es parava de vegades per veure passar el tren o seguir amb la seva mirada un gat que fugia per la calçada». Després que la policia instal·lés un perímetre de seguretat per evitar que l’animal saltés, els bombers la van atrapar dins d’una vivenda a la qual acabava d’entrar. 

Notícies relacionades

 Un veterinari dels bombers la va sedar amb un rifle equipat amb dards anestèsics, van dir els bombers, que van citar una intervenció fora del comú». No hi va haver ferits en l’operació.

«Sembla que la persona que es trobava a l’apartament», on va ser capturada la pantera i del qual «probablement va sortir»,«va fugir corrent per la finestra» abans que arribés l’ajuda, van dir els bombers aquest dijous.

Temes:

Animals