Vist a Facebook

Una dama d'honor es presenta disfressada de T-Rex al casament de la seva germana

La Christina tenia via lliure per a la vestimenta i va decidir invertir els seus diners en una cosa que li feia il·lusió

«No em penedeixo de res», va recalcar a les xarxes socials després del que va fer a Texas

67654107 10217819343329167 4143229820873998336 o

67654107 10217819343329167 4143229820873998336 o

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els casaments són meravellosos per a les famílies i l’entorn de les persones que la duen a terme, però també és font de nombrosos riscos i obre la porta a possibles conflictes.

Entre les coses que estan sota control, com el lloc de la cerimònia, els convidats, el decorat i infinitat d’elements a tenir en compte, sembla que per damunt de tot l’important és la vestimenta. I això sempre genera debats i discussions. ¿Com s’ha d’anar a un casament?, ¿què passa si soc la dama d’honor?, ¿es pot establir un codi de vestimenta més enllà d’evitar el blanc? Infinitat de qüestions que solen acabar bé. 

Però quan dones via lliure a algú per vestir-se com vulgui passen coses com la que va succeir en l’última imatge viral, quan la dama d’honor, germana de la nòvia, va aparèixer vestida del T-Rex de moda. «Quan ets dama d’honor i et diuen que pots vestir com vulguis. No em penedeixo de res», assegurava la Christina en una publicació a Facebook.

El penediment no és una opció davant d’una decisió d’aquesta magnitud, però la Christina ha de conviure amb el fet d’haver-se convertit en una de les grans protagonistes de les xarxes a tot el món. A través de la seva imatge, milers de persones han vist el que per a uns és una gesta i per a d’altres una falta de respecte. Però almenys ha donat peu a l’humor, partint de les mateixes protagonistes.

Es va produir a Texas. La nòvia, Deanna Adams, s’ho va prendre amb molt humor i ho va qualificar d’«hilarant». Tot i que la gràcia va estar bé, la Christina va haver de treure’s la disfressa per la calor que tenia. Això sí, la foto ja queda per a la història d’internet. 

Notícies relacionades

«És estrany veure que et converteixes en viral, però no va ser gens sorprenent per a la meva germana», va explicar en una entrevista». Sap que no soc una gran fan de vestir-me com la gent normal i que no em gastaria gaires diners en alguna cosa realment bonica. Volia una cosa que pogués portar més d’una vegada i si em gastava més de 50 dòlars era per portar una disfressa de dinosaure. ¡Sempre n’he volgut una!»

La disfressa li va sortir barata, però li va generar un impacte a les xarxes socials propi de les grans marques. En unes hores ja havia rebut milers de comentaris al seu mur.