CONTINUA INGRESSAT

Troben una vintena de culleres a l'estómac d'un jove que tenia «mals de panxa»

El jove, que pateix una atròfia cerebral, està a cura de la mare, que en els últims sis mesos va notar que li faltaven estris de cuina

undefined1577244 bol   nueva promocion del periodico  7 1 04  foto xavier gon190909180557

undefined1577244 bol nueva promocion del periodico 7 1 04 foto xavier gon190909180557

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un equip mèdic del’hospital universitari de Mansoura, al nordd’Egipte, es va trobar amb 20 culleres, 4 forquilles, raspalls de dents i fins i tot joies a l’estómac d’un jove de 21 anys amb una malaltia mental que va arribar al centre després de mesos de dolors.

«És el primer cas en la meva vida que trobo un cas així i crec que és el primer del món per la quantitat d’estris trobats a l’interior de l’estómac del jove», va indicar a Efe Amgad Fouad, cirurgià de l’hospital universitari de Masoura.

El jove, que pateix una atròfia cerebral, està a cura de la mare, que en els últims sis mesos va notar que tenia dolors a l’estómac i estava baixant de pes. A més, va observar l’absència de diversos coberts de cuina, tot i que la dona no va arribar a relacionar els dos fets, segons va indicar Fouad.

Continua ingressat

Finalment, el jove va ser portat a l’hospital, on se li van practicar diverses proves en les quals van acabar detectant que s’havia empassat 20 culleres, 4 forquilles, 7 raspalls de dents, un anell i una cadena.

Notícies relacionades

Després de l’extracció de tots aquests elements en una cirurgia dissabte passat, el pacient continua estable però encara continua ingressat a l’hospital.

«Hem d’esperar un temps fins que les ferides es tanquin, ja que els metalls van causar danys a l’estòmac», va asseverar Fouad.

Temes:

Egipte