Shambala

Vídeo | Atrapa un mòbil al vol en una muntanya russa de PortAventura

L'atracció de PortAventura va ser testimoni d'una imatge que s'ha convertit en viral a les xarxes socials

L'autor és un esportista professional a qui el propietari del telèfon va regalar aquest vídeo com a agraïment

movil

movil

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El Shambala és una font inesgotable d’experiències extremes. La famosa muntanya russa de PortAventura, amb més de setanta metres d’altura i capaç d’arribar a superar els 100 km/h, és una de les grans atraccions del parc situat a Vila-seca (Tarragona) i un dels grans atractius de lleure a Europa. 

Els usuaris d’aquesta atracció són immortalitzats en els seus pitjors moments. ¿Qui no s’ha vist alguna vegada a la foto amb la pitjor cara de la seva vida? Però sens dubte una de les grans preocupacions és perdre algun objecte personal, una cosa que no recomanen pujar precisament per la dificultat per recuperar-los sans i estalvis. 

És el que li va passar a un usuari recentment, que va decidir pujar el seu iPhone XS i es va salvar de terribles conseqüències gràcies a l’habilitat d’una altra persona. 

Entre les imatges habituals de les càmeres de la mateixa atracció, que graven els visitants en qualsevol de les seves actituds i emocions, va cridar l’atenció com un noiva recuperar el terminal de manera extraordinària i amb una habilitat que algun porter de futbol desitjaria. Els reflexos, sens dubte, són el seu fort.

Notícies relacionades

El vídeo, publicat a YouTube, té milions de reproduccions i mostra com el noi és capaç de centrar-se durant una mil·lèsima de segon per atrapar un mòbil que passava a prop d’ell i a gran velocitat. ¿On és el truc? L’autor d’aquesta gesta és precisament un esportista professional.

Es tracta de Samuel Kempf, que representava Nova Zelanda en el Mundial de Fistbol. «El noi no s’ho podia creure quan l’hi vaig tornar, em va abraçar», va assegurar posteriorment, detallant que, com a recompensa, el noi li havia regalat el vídeo.