Als Estats Units

Una cinta de l'aeroport 's'empassa' un nen de dos anys desatès

El vídeo mostra com el nen va intentar evitar el túnel saltant maletes de grans dimensions

La policia es va adonar de la seva presència i el va anar a rescatar

nio-1

nio-1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Edith Vega es disposava a imprimir la targeta d’embarcament al’aeroport Hartsfield-Jackson d’Atlanta (Estats Units), quan en un instant el seu fill de només dos anys va desaparèixer. La distracció va acabar amb el nen intentant esquivar maletes a la cinta transportadora que se’l va 'empassar'. Un incident que s’ha viralitzat, tot i que afortunadament no ha tingut conseqüències greus. 

Les imatges mostren com el nen va pujar a la cinta transportadora d’equipatge sense el control de cap adult, ni familiar ni professional. Sense més ni més, la cinta se’l va 'empassar' i va realitzar tot el procés de les maletes. 

Instants després, es veu com la criatura intenta esquivar maletes de grans dimensions per no ser empassat per un dels túnels d’escanejat, però no té èxit. No és fins que arriba a la zona de control de la policia quan aquests s’adonen de la seva presència i corren al seu auxili.

Notícies relacionades

 "Volia saltar i intentar anar a buscar-lo però no m’ho van permetre", va explicar la mare a CNN. Segons l’informe, només va patir alguna lesió lleu a la mà dreta, que tenia inflada, i per això va ser traslladat a l’hospital. 

En un comunicat, l’aerolínia Spirit Airlines va explicar que el taulell pel qual va accedira la cinta no tenia personal ni estava obert en el moment de l’incident. "Va poder accedir a l’àrea d’equipatge i va patir algunes lesions. Estem treballant per garantir que es compleixi el protocol i esperem la seva recuperació", van anunciar, destacant que es tractava d’un nen "desatès".