Vist a Twitter

L'emoció de Ara Malikian al tornar a tocar el violí després del seu accident en un avió

El violinista mostra la "il·lusió" després de gairebé dos mesos parats des que es lesionés l'espatlla a Costa Rica.

Va ser operat i va haver de cancel·lar part de la seva gira d'estiu

Ara Malikian

Ara Malikian

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Gairebé dos mesos sense tocar el violí són com una condemna per al músic Ara Malikian. El mes de juny passat va tenir un accident a les escales d’un avió que el va obligar a suspendre la seva gira. Ara, ha tornat a posar-se la seva eina de treball sobre l’espatlla i a disfrutar de la seva gran passió.

L’emoció desborda el violinista libanès. En un vídeo publicat a través de les xarxes socials, ell mateix mostra la seva alegria després de tornar a tocar aquest instrument després d’una operació d’espatlla.

"Mai hauria pensat que em faria tanta il·lusió aconseguir tocar les quatre cordes", diu. 

El vídeo ha sigut compartit per milers de persones a Twitter després de veure com Malikian tenia un accident en un avió que l’obligava a suspendre la seva gira d’estiu, una lesió a l’espatlla que es va produir baixant les escales en un aterratge a Costa Rica. 

Notícies relacionades

"Quan sembla que ho toques amb els dits, baixes per una escala d’avió, plou i et lesiones una espatlla. No un peu o un genoll o el nas, no, l’espatlla", escrivia lamentant que l’operació fos a la part del cos que més necessita per treballar. 

Ara, Malikian torna a disfrutar: "No sé què és més dur, assolir l’èxit o assumir el fracàs. Violí, em costa tant estimar-te".