Frozen

La ministra de la Dona al Brasil creu que l'Elsa de Frozen fa que les nenes siguin lesbianes

Damares Alves assegura que l'Elsa acaba sola en un castell per la seva sexualitat i adverteix del que produeix en les menors

Després de la polèmica, ha publicat un text en el qual diu estar en contra que la "ideologia de gènere" tingui influència en els menors

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Sis anys després de l’estrena de ‘Frozen’ i a pocs mesos de la difusió de la segona part a tots els cines del món, la sexualitat de l’Elsa continua fent parlar entre els seus fans. 

Un dels grans èxits de l’última dècada per a Disney ha generat nombrosos debats sobre el seu personatge principal. Però en aquesta última ocasió l’argument ha sigut utilitzat amb molta polèmica per la ministra de la Dona, Família i Drets Humans al Brasil amb intenció d’atacar el col·lectiu homosexual. 

Damares Alves, en un vídeo que ja és viral, parla amb contundència sobre els motius pels quals l’Elsa acaba sola en un castell de gel. "¡Perquè és lesbiana!", assegurava.

Notícies relacionades

Segons la ministra, a la segona part  l’Elsa despertarà la Bella Dorment amb un "petó lèsbic". La història, diu, està fent que les nenes ja pensin en una "encantadora princesa" on abans esperaven un príncep blau.

Amb la polèmica que han generat les seves declaracions, la ministra ha fet una publicació a Instagram en la qual explica que està totalment en contra del que anomena "influència dels ideòlegs de gènere en els nens".  Ho fa acompanyant una notícia amb les declaracions de Jennifer Lee, guionista i codirectora, que mai ha tancat el tema: "M’agrada que els espectadors interpretin el que vulguin".