Al Canadà

L'emocionant comiat de centenars d'estudiants a una dona que els saludava cada dia de camí de l'institut

Més de 400 joves van acudir a les portes de Tinney, de 88 anys, per agrair-li l'afecte, abans que se n'anés a una residència

Des de 2007 els saludava al matí desitjant-los un bon dia

senora

senora

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Tinney Davidson, de 88 anys, ha protagonitzat un dels moments més emotius a les xarxes socials. A les portes de casa seva s’hi van congregar fins a 400 joves per agrair l’afecte que havien rebut cada dia de camí de l’institut i per acomiadar-se d’ella abans que se n’anés a una residència.

Va arribar, juntament amb el seu marit, a Comox, a la Colúmbia Britànica (Canadà) el 2007. Durant dotze anys, Tinney s’ha guanyat el respecte del veïnat amb la seva amabilitat. Cada matí, mirava per la finestra i veia el degoteig d’estudiants que anaven a l’institut que estava al seu mateix carrer, i cada dia anava aixecant la mà u a un per desitjar-los un bon dia. 

Tot va començar amb una prova. "M’agrada veure els nens anar a l’escola. Vaig pensar a aixecar la mà, i si miraven desitjar-los un bon dia". I així ho va fer un després d’un altre durant els anys que ha viscut en aquesta casa, segons publica el mitjà canadenc CBC.

Notícies relacionades

Per a ells també es va convertir en un acte rutinari més, una tradició, que saben que trobaran a faltar quan ella marxi a una residència després de la mort del seu marit. 

Al conèixer aquest final, els joves no van dubtar a tornar-li tot l’afecte rebut i es van concentrar a la porta de casa seva amb pancartes.  "T’estimem" i "gràcies" eren les paraules més repetides als cartells d’aquests estudiants.