Una web envia espòilers de 'Joc de trons' als teus amics

El servei de missatgeria revelarà de forma anònima l'argument dels pròxims capítols de la temporada final

spoliler

spoliler

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Per només 0.99 USD [uns 0,88 cèntims], Spoiled enviarà missatges de text de forma anònima i despietada als seus amics desprevinguts després de cada nou episodi" de Joc de trons. Joc de tronsAixò diu l'anunci de Spoiled.io, la web que promet convertir-se en el malson de tot fan de la ficció de fantasia d’HBO que el pròxim diumenge estrenarà nova i última temporada. "Després, assegui's, relaxi's i vegi les respostes dels seus amics", prossegueix l'anunci del lloc web.

Una vegada conclosa l'emissió de cada nou capítol, Spoiled promet enviar de forma automàtica i anònima un missatge de text a qualsevol número de telèfon.

Spoiled.io cobra 0.99 dòlars per cada espòiler, o bé 4.99 per enviar espòilers per als sis episodis d'aquesta vuitena temporada. 

Nascut el 2016

Aquest servei de missatges enutjosos va sorgir per primera vegada el juny del 2016, abans de l'episodi final de la sisena temporada de Joc de trons. Llavors, Spoiled.io va publicar a Twitter les respostes que va rebre de persones confiades a qui algun amic li va arruïnar l'episodi.

La novetat, en aquesta ocasió, serà que els que paguen per aquest servei de spoiling rebran un enllaç on podran veure les respostes de text que reben.

Notícies relacionades

Pel que sembla els creadors d'aquesta web es van inspirar en un fil de Reddit, ja retirat, en què s'explicava que una dona es venjava del seu exnòvio enviant-li missatges cada dilluns amb el que havia passat en l'últim episodi de Joc de trons.

Segueix Extra  a Facebook