Debat a Twitter

Picabaralla entre Óscar Puente i Rosalía a compte del caixet de l'artista

L'alcalde de Valladolid reconeix que no comprèn la polèmica perquè no critica l'artista

zentauroepp45691294 graf8331  madrid  30 10 2018   la cantante rosal a durante l190131124156

zentauroepp45691294 graf8331 madrid 30 10 2018 la cantante rosal a durante l190131124156 / MARISCAL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcalde de Valladolid, Óscar Puente, considera que no és “gaire comprensible” la polèmica suscitada per donar a conèixer el caixet de Rosalía, sobre el qual no opina ni critica, però que ha afirmat que “no està en el radi d’acció” de l’Ajuntament. Puente s’ha referit així a la polèmica entorn del seu tuit, en el qual donava a conèixer un caixet de 500.000 euros de l’artista com a raó per no poder contractar-la de cara a les festes de Valladolid

L’alcalde ha explicat que la polèmica s’inicia perquè algú, una de “moltes persones”, pregunta a Twitter per què no acudeix Rosalía i amb l’“habitual transparència” amb què afirma que sol contestar, “per bé i per malament”, diu que no ve a Valladolid perquè demana 500.000 euros. “Hem estat durant molts mesos intentant contractar-la i no ha pogut ser”, ha afegit.

A partir d’allà, ha assenyalat que “es munta cert escàndol” que assegura que no aconsegueix “comprendre” perquè, ha aclarit, “no es critica el caixet, si és alt, si és baix, si és molt, si és poc, simplement es diu que no és en el radi d’abast de l’Ajuntament”. “No hi ha gaire més per explicar, no és gaire comprensible aquesta polèmica, però en fi”, ha acabat.

Resposta de Rosalía

Notícies relacionades

Aquest dissabte, la cantant va negar tenir aquest caixet, esgrimint que la xifra“está lluny de ser veritat”. “L’únic que diré sobre el que es diu que demanem pel nostre espectacle és que és fals. És cert que no és un espectacle senzill (ja em coneixeu) i que som moltes persones treballant perquè sigui increïble, però això que s’ha dit aquesta lluny de ser veritat”, va escriure a la xarxa social.

Després d’aquest desmentiment de Rosalía, l’alcalde de Valladolid es reafirmava amb un nou missatge en el qual assegurava que l’agent de Rosalía els va dir després de dos mesos d’espera que “començarien a parlar” a partir d’aquesta xifra.