Vist a Facebook

El mètode d'una professora per conèixer amb exactitud com es troben els seus alumnes

Diu que és important prendre un minut per conèixer l'estat anímic i els sentiments dels nens

Incideix en la necessitat d'atendre la salut mental

pizarra

pizarra

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els nens tenen diferent caràcter i també afronten complicacions en el seu dia a dia que els fa no estar sempre igual. Conèixer el seu estat d’ànim i què els pot preocupar són essencials en el model educatiu, i així ho entén la professora Jessie Cayton, que ha manifestat un pla de treball que s’ha fet viral a Facebook.

En una pissarra, va animar els seus alumnes a posar un pòstit amb el seu nom enl’estat anímic en què es trobaven, passant d’"estic bé" o "soc genial" a lluitant amb dificultats. 

"Uns nens són dormilegues, altres maniàtics, d’altres tenen ansietat... Cada un té un estat anímic per a cada dia d’escola, així que hem d’interpretar la causa del seu comportament", explica a la publicació. Per a això, li va donar context a través d’un exercici que té per objectiu prendre un minut i conèixer els sentiments dels nens. 

En una altra publicació a Instagram, va explicar que la part verda corresponia als nens que estaven passant-ho malament però que havien trobat recolzament d’adults per millorar.

Notícies relacionades

"L’escola és dura de vegades, però soc feliç que alguns tinguin un espai segur per treballar sobre les seves sensacions i que també vegin que no estan sols quan ho passen malament. És bonic dedicar un dia a la cura i a la salut mental", afegeix.