Vist a Twitter

L'emocionant gest d'un gat perquè la seva propietària amb Parkinson pugui tocar-la

Mimo creia que estava jugant amb ell, fins que es queda quiet perquè pugui acariciar-lo

El vídeo ha sigut compartit per la filla d'aquesta, que s'ha emocionat al veure-ho i al rebre milers de mostres d'afecte

parkinson

parkinson

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

El moviment ràpid de la seva mà sol despistar Mimo. El gat de la família –com qualsevol gat– respon a l’intent de carícia de la seva propietària movent les seves potes el més ràpid possible, amb intenció de jugar.  El que en principi no sap és que ella, que intenta tocar la seva pota, té Parkinson

Soy Sauce és una tuitaire que ha volgut compartir un moment màgic a les xarxes socials. Malgrat que habitualment Mimo es comporta com s’ha descrit, en aquesta ocasió alguna cosa anava a canviar. I per això s’ha fet viral. 

Al tuit, explica que ell sempre es pensa que està jugant. Però en aquesta ocasió, ha deixat la pota quieta perquè pogués agafar-la. S’han donat la mà i la poteta, i la tuitaire s’ha emocionat. 

Notícies relacionades

Al compartir el vídeo, les xarxes s’han omplert de missatges emocionants en què destacaven el bonic de l’escena i també compartir experiències. 

En definitiva, un moment inspirador que ha convertit el vídeo en un dels continguts més vistos aquesta setmana a la xarxa social. Així ho agraïa la seva autora, que explicava que la seva mare també estava molt emocionada pels missatges rebuts.