ASSASSINAT

Mor assassinat Kevin Fret, el cantant de trap i activista LGTBI

L'artista va ser cosit amb vuit trets al cap i el maluc quan anava en motocicleta

El cantant ja havia patit una agressió l'estiu passat pel seu activisme a favor dels homosexuals

zentauroepp46501312 kevin fret190111125813

zentauroepp46501312 kevin fret190111125813

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper i activista LGTBI Kevin Fret ha sigut assassinat a trets aquest dijous a la matinada a la localitat de San Juan, a Puerto Rico. El músic, conegut per ser el primer artista obertament gai de la música llatina trap, tenia 24 anys. El van cosir amb vuit trets al cap i al maluc quan estava circulant en motocicleta

Fret era un acèrrim defensor de la comunitat LGTBI i un dels pocs rapers que havia exposat la seva homosexualitat obertament. El cantant, molt actiu a les xarxes socials, compartia el seu dia a dia sense tabús amb els seus seguidors.

El seu últim missatge a les xarxes socials, concretament a Instagram, es pot llegir com un comiat anticipat del que passaria hores després. "Prega, relaxa’t, espera els meus temps i jo faré la resta. -Déu", va ser l’última imatge que Kevin va deixar a les ‘stories’ del seu perfil a Instagram.

Víctima d’una pallissa

Notícies relacionades

Segons han informat mitjans porto-riquenys, a l’estiu l’artista va denunciar una agressió per ser gai, va ser víctima d’una pallissa, quan estava en banyador en una piscina. Kevin va explicar als mitjans que un home se li va acostar i el va començar a colpejar pel simple fet de ser gai.

Nombrosos usuaris de les xarxes socials s’han bolcat amb les mostres de condol i de record del cantant.