INCREÏBLE OFERTA DE TREBALL

Una família busca fotògraf per immortalitzar la seva volta al món

El professional, amb almenys 5 anys d'experiència, cobrarà 90.000 euros per un any de feina, i tindrà pagades les despeses dels viatges, allotjaments i dietes

nice-family-on-the-beach

nice-family-on-the-beach / BlueOrange Studio (Shutterstock / BlueOrange Studio)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Es busca amant de la fotografia i dels viatges que vulgui fer la volta al món a canvi de 90.000 euros. Tot i que sembli un somni en realitat ésl’oferta de treball que ha publicat una família britànica adinerada per trobar un professional que immortalitzi el seu periple al voltant del planeta. 

Els futurs viatgers han enviat un correu al CEO del portal Perfocal, que es dedica a posar en contacte fotògrafs amb clients, a la recerca d’un professional perquè estigui al seu servei durant un any. Al candidat li han de sortir bé els retrats familiars, perquè volen immortalitzar les seves peripècies als llocs més pintorescos del planeta.

Una ganga

Segons es detalla en el blog de l’empresa, les condicions són bastant assequibles. Es tracta de treballar mitja jornada, unes quatre hores, per un salari de 80.000 lliures, gairebé 90.000 euros. Això sí, el fotògraf ha de tenir un mínim d’experiència de 5 anys, i estar disponible per viatjar en qualsevol moment mentre duri el contracte, i fins i tot durant tres mesos seguits. De les despeses del viatge, allotjament i menjar no se n’ha de preocupar, ja que ho cobrirà la família.

Cites ineludibles

En el seu periple pel món, l’anònima i adinerada família explica que el fotògraf els haurà d’acompanyar al Gran Premi de fórmula 1 de Mònaco i Abu Dhabi, a les Maldives o al carnaval de Rio de Janeiro.

Notícies relacionades

Tony Xu, el CEO de Perfocal, assegura que és "l’oferta de feina més original" que han vist mai. Qualsevol pot optar-hi, tan sols s’ha d’omplir el formulari que hi ha a la web.

Segueix Extra  a Facebook