Viral a Facebook

Així busca una mare l'"àngel de la guarda" que va salvar el seu fill a Sevilla

Loli es dirigia a l'Hospital Virgen del Rocío amb un mocador i llums d'emergència però ningú li donava pas

Un motorista "va posar la seva vida en perill" perquè ella pogués passar entre els cotxes

madre

madre

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El passat 20 d’octubre és una data marcada per a la sevillana Loli Martín López, que va tenir una emergència amb el seu nadó de 38 dies i va viure moments de gran angoixa fins que un motorista la va ajudar a salvar la vida del seu nen.

Loli es dirigia al’Hospital Virgen del Rocío amb els llums d’emergències, un mocador sortint per la finestra i tocant el clàxon repetidament. No obstant, els cotxes no li donaven pas. 

Ella va viure moments d’angoixa, amb la urgència del seu nadó i els altres conductors sense deixar que passés. Fins que el conductor de la motocicleta va arriscar la seva vida, es va posar enmig del carrer, i va dirigir els cotxes perquè ella pogués aconseguir-ho. 

Ara, Loli busca l’"àngel de la guarda" del seu fill, ja que gràcies a ell van poder arribar a l’hospital i salvar la vida del nadó. 

Notícies relacionades

Amb prou feines sap res d’ell, tret de la roba que portava posada i que el va ajudar quan ningú ho feia. Per això, la seva publicació a Facebook on busca aquest "bon samarità" s’ha fet viral. 

Milers de persones han compartit i comentat aquesta publicació per buscar l’home i que aquesta família pugui agrair-li l’ajuda. 

Temes:

Sevilla Facebook