'SEX MACHINE'

La policia redueix amb una tàser un noi que es masturbava amb un tub d'escapament

Ryan Malek, de 24 anys i que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia, va ser arrestat per comportament «lasciu i indecent» a Kansas

lascivo

lascivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un noi de 24 anys va ser reduït amb una pistola Taser per la policia de Kansas "al negar-se a deixar de tenir relacions sexuals amb el tub d’escapament del seu cotxe". Ryan Scott Malek va acabar al calabós i amb una denúncia per comportament "lasciu i indecent".

Els fets van passar l’1 de maig passat, quan la policia va topar amb un noi ebri –quadruplicava la taxa d’alcoholèmia– que provava de masturbar-se amb el tub d’escapament d’un cotxe estacionat a la via pública, a la localitat de Newton.

Els oficials van intentar que s’aturés, però Malek no els va fer cas.

Davant de sis testimonis

Segons l’atestat policial, el noi no era "conscient" del que estava fent, així que la policia va decidir reduir-lo amb una pistola Taser. Així mateix, l’informe documenta que sis testimonis observaven en aquell moment el comportament "lasciu" del noi. 

Una vegada reduït, la policia va conduir el noi a l’hospital, on va tenir l’oportunitat de recuperar-se. Més tard va admetre els fets i es va declarar culpable. Va ser condemnat a un any de llibertat condicional i al pagament d’una multa de 200 dòlars.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que el noi és fitxat per la policia, ja que al seu expedient ja consta un arrest per agressió amb agreujants i un altre per ús d’arma mortal, del mes de febrer passat.

Segueix Extra  a Facebook