21 set 2020

Anar al contingut

El Rubius ha tornat després de la 'baixa' per estrès

Després de quatre mesos de descans, el famós 'youtuber' torna amb un nou repte i una llarga llista de valuosos regals per als seus subscriptors

Laura Estirado

El Rubius ha tornat després de la 'baixa' per estrès

Rubén Doblas Gundersen, més conegut com El Rubius (Màlaga, 1990), el més gran youtuber d’Espanya i un dels més seguits del món sencer, ha tornat amb més força. Després de quatre mesos –i quatre dies– retirat de les xarxes, per estrès i "salut mental", torna amb un nou repte per als seus milions de fans i subscriptors (més de 31 milions) i amb multitud de regals gamers.

"Només volia avisar-vos que el tito Rubius ha tornat", diu Rubén, de 28 anys, en la seva anhelada tornada després de patir "una ansietat de mil dimonis" i buscar ajuda mèdica per superar-la. La tornada a Youtube del Tito supera ja els vuit milions de visualitzacions en poc més d’un dia (el vídeo és de dissabte, 29 de setembre). En la gravació va mostrant tots els regals que pensa a fer a tots els que l’han animat durant la seva absència. 

"Com que han sigut pacients i m’han donat tant d’amor en els últims mesos, he pensat, ¿per què no fem el sorteig que vam fer fa dos anys, però més gran, èpic, llegendari, magnífic i majestuós? Això serà cinquanta mil vegades més gran. Aquest serà el sorteig més gran que hagin vist en la seva pu... vida a Youtube", diu emocionat.

"Us he trobat a faltar", ha afegit des de la seva nova habitació ("la meva nova caseta de la muntanya, allunyat de la civilització") i amb la seva "nova càmera massa HDO").

Regals 'gamers'

Entre els regals que pensa oferir El Rubius hi ha cinc Play Station 4 PRO, tres XBOX one S, cinc Samsung Galaxy S9, una televisió 4K de 55 polzades i una MacBook PRO.

"Mare meva, m’estic sentint com el típic pare que abandona el seu fill durant cinc anys i quan torna li compra un munt de regals per tornar a guanyar-se el seu amor", diu El Rubius.

La manera de participar és ben senzilla i coneguda: fer retuit al següent tuit. "Llimonada 2.0", per superar la gesta que va aconseguir El Rubius amb el primer "llimonada". A l’agost del 2016, amb aquesta paraula de vuit lletres i un emoji va aconseguir 1,7 milions de retuits (1,5 millones de favorits, i gairebé mig milió de comentaris).

A més, El Rubius anuncia en el vídeo que aquest mes s’estrena la seva sèrie Virtual hero. 

Segueix Extra a Facebook