DESPRÉS D'UNA CAMPANYA 'ONLINE'

Un jove amb càncer terminal prova l'últim joc de Nintendo abans del seu llançament

El 'gamer' canadenc Chris Taylor ha disfrutat d'una demo del Super Smash Bros Ultimate, que no sortirà a la venda fins a finals d'any

nintendoterminalchristaylortwitter

nintendoterminalchristaylortwitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de fer campanya per internet, un jove canadenc amb càncer terminal ha aconseguit per fi complir el seu somni: provar el Super Smash Bros que Nintendo traurà a finals d’any. Però aleshores, aquest gamer potser no serà viu. "Estic preocupat per si no arribaré a jugar a l’Smash", va escriure Chris Taylor en el seu compte de Twitter la setmana passada. "El desembre queda molt lluny per a algú que està postrat al llit. Ja sé que és infantil sentir desesperació per un videojoc, però Smash significa molt per a mi, i el fet que Ultimate sembli ser tan bo em trenca el cor".

El mes de juliol passatTaylor va rebutjar un tractament alternatiu per combatre la seva malaltia, després que els metges li diguessin que li quedaven de tres a sis mesos de vida.

La història de Taylor va anar creixent com una bola de neu a les xarxes socials, sobretot a Reddit, i la comunitat gamer va començar a fer campanya per ajudar-lo que aconseguís provar la versió preliminar de Smash. 

Resposta de Nintendo

I així ha sigut. Dos representants de Nintendo han cridat a la seva porta amb una còpia de la demo d’E3 d’Ultimate. d’Ultimate

Taylor ha disfrutat d’una partida èpica de tres hores juntament amb un amic, el seu germà i la seva mare, tal com es veu a les fotos que el mateix jove ha compartit a Twitter. "Ho hem fet, nois", ha respost Taylor, gairebé sense creure-s’ho.

Notícies relacionades

El càncer que té Chris Taylor es coneix com a osteosarcomai afecta els ossos primaris. Fins ara ha provat sis tractaments que no han tingut efecte, i ha participat en dos estudis experimentals. A principis d’any, Taylor va decidir no continuar provant més tractaments.

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Nintendo