TENDRE VIRAL

L'emotiu viatge en avió d'un pilot i la cria de ximpanzé que acaba de salvar

Anthony Caere va rescatar Mussa dels caçadors furtius del Congo i la va portar a la seva falda entre abraçades i carícies fins a la reserva Lwiro per a primats

28267491 913177072196540 7807339980996476928 n / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

AMussa  el van rescatar dels caçadors furtius i el pilot Anthony Caere es va encarregar de portar-la a la reserva per a primats Lwiro, al Parc Nacional de Virunga (a la frontera oriental de la República Democràtica del Congo).

En lloc de transportar-la en una gàbia a la part posterior de l’avioneta, Caere la va agafar a la seva falda i va anar tot el trajecte amb la cria de ximpanzé en braços, abraçant-la i fent-li carícies perquè estigués tranquil·la. "Un bebè necessita abraçades i compassió i no estar tancat durant un vol estressant", ha escrit el tendre company de Mussa.

Abraçades i carícies

En el vídeo que ha compartit en el seu compte d’Instagram, s’aprecia el pilot a la cabina de l’avioneta al costat del petit primat desplaçant-se per l’aeronau fins que prefereix anar als braços de Caere, que fins i tot arriba a espuçar la cria tal com fan habitualment els primats. 

El vol va durar cinc hores fins que van arribar al centre de rescat i rehabilitació de Lwiro, on dos cuidadors van acollirMussa.

Notícies relacionades

Al final, el pilot s’acomiada amb aquesta agredolça reflexió: "Això es veu maco, però en realitat és una història trista. Mussa hauria d’estar amb la seva mare... ¡Però feliç de poder donar-li una nova llar! ¡Gràcies a tot l’equip!".

Segueix Extra a Facebook

Temes:

Instagram