Vídeo viral

Així es veuen sorpresos dos bussejadors per un tauró balena

Un exemplar ataca el portador de la càmera, però una vegada passat l'ensurt disfruten de la seva companyia

tiburon3

tiburon3

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Per a alguns és un somni; per a d’altres, una sensació de terror. Nedar amb taurons balena s’ha convertit en tota una experiència per als qui desitgen moure’s en el mateix espai que aquests animals, però la seva enorme mida impacta qualsevol. 

És que els va passar a aquests dos bussejadors, que, enmig de l’oceà, es van veure sorpresos per un exemplar. En el vídeo, es veu com un d’ells crida i alerta que alguna cosa ve per la dreta de qui porta la càmera. Però els crits no se senten a l’aigua, així que tarda a reaccionar. 

Per la dreta de la imatge, el tauró impacta amb la càmera del segon bussejador, que surt il·lès d’aquest acostament d’un animal que no sol atacar les persones. Després de l’ensurt, ells mateixos disfruten i mostren gestos de diversió al poder-lo acompanyar. Fins i tot se senten rialles d’un d’ells mentre l’altre toca el tauró.

Notícies relacionades

Els vídeos nedant amb taurons balena són cada vegada més visibles a les xarxes socials. És una pràctica que s’està expandint en els últims anys, ja que es tracta d’un animal inofensiu per a les persones, que s’alimenta de plàncton i no hauria de ser alimentat o tocat per persones, com expliquen a WWF en un vídeo demostratiu.

Un dels últims vídeos amb aquests taurons com a protagonistes va tenir la història viral d’una família al rescat d’un exemplar atrapat. Una missió de rescat amb final feliç.