A Buenos Aires

Mor la germana de la reina Màxima d'Holanda en un possible suïcidi

Inés Zorreguieta tenia problemes depressius i va ser trobada morta a casa seva a Buenos Aires

zentauroepp247695 newly weds maxima zorreguieta and dutch crown prince willem 180607120512

zentauroepp247695 newly weds maxima zorreguieta and dutch crown prince willem 180607120512 / MICHAEL KOOREN

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Casa Reial holandesa ha confirmat aquest dijous la mort de la germana de la reina Màxima d’HolandaInés Zorreguieta, als 33 anys, segons un comunicat del Servei d’Informació del Govern d’Holanda.

"Estic molt commocionada i molt trista", ha dit la monarca holandesa, d’origen argentí, segons un comunicat.

La germana de la reina tenia problemes depressius i va ser trobada morta a casa seva a Buenos Aires, en el que probablement ha sigut "un suïcidi", segons confirma un portaveu del Govern neerlandès a la televisió holandesa NOS.

Es desconeix quan serà enterrada o quan viatjarà Màxima a l’Argentina per anar al funeral de la seva germana més petita, que era 13 anys més jove que ella.

Inés era la padrina de la princesa Ariane, i va ser una de les dames d’honor de Màxima quan es va casar amb el rei Guillem Alexandre, un casament al qual no va poder assistir el pare de les Zorreguieta, Jordi, per l’escàndol que el relacionava amb la dictadura argentina.

Des de fa anys, Inés patia d’un trastorn alimentari i va ser admesa en una clínica psiquiàtrica durant uns mesos.

Notícies relacionades

Així mateix, va rebre fortes crítiques després d’haver rebut una feina en la presidència de Mauricio Macri, cosa que es va considerar com un gest de "favoritisme" per la premsa argentina.

Inés és el segon familiar que perd la reina Màxima en menys d’un any, ja que l’agost passat també va morir el seu pare, als 89 anys.