AL MÉS PUR ESTIL OBAMA

La Casa Blanca també juga al 'Yanny' o 'Laurel'

"Jo sento 'covfefe'", diu el president dels EUA, en una picada d'ullet a un tuit amb errata que va escriure fa temps i que va desencadenar els mems a internet

trumplaurelyanny

trumplaurelyanny

2
Es llegeix en minuts
Efe

La Casa Blanca va posar els seus principals protagonistes, entre els quals, el president Donald Trump, a participar en la discussió que ha dividit aquesta setmana la societat nord-americana: ¿és Yanny o és Laurel?és Yanny o és Laurel.

Ivanka Trump, la filla del president, és qui encapçala aquest despreocupat vídeo que la Casa Blanca ha divulgat per les seves xarxes situant-se del bàndol de ‘Laurel’. "Clarament!", afirma rient.

Al vídeo hi apareixen altres cares conegudes de la Casa Blanca, com l’estratega Kellyanne Conway, la portaveu Sarah Sanders o el vicepresident, Mike Pence, que no aconsegueixen posar-se d’acord sobre l’àudio en qüestió.

"És ‘Laurel’, però puc passar a ‘Yanny’ si ho necessites", fa broma al vídeo Conway, coneguda per haver presentat com "fets alternatius" el que molts van veure com mentides en els inicis de la Casa Blanca de Trump.

Com Conway, Sanders també utilitza el sentit de l’humor al parafrasejar el president quan se li suggereix si està del bàndol de ‘Laurel’.

Bromes amb les ‘fake news’

“És clar que has tret la teva informació de la CNN perquè això són fake news (notícies falses). Tot el que jo sento és ‘Yanny’", afirma la portaveu.

"Qui és ‘Yanny’?, es pregunta Pence, com si no sabés de què va la discussió.

El millor, al final

Amb la Casa Blanca dividida entre partidaris de 'Laurel’ i de ‘Yanny’, Trump fa el seu cameo al final del vídeo, tot i que el president no decanta la balança per cap de les dues opcions.

"Jo sento ‘covfefe’", afirma Trump, en una picada d’ullet a un tuit amb errata que va escriure el president de matinada i que va desencadenar burles de tot tipus a internet.

‘Rara avis’ a la Casa Blanca de Trump

Aquest divertit vídeo és del tot inusual a la Casa Blanca de Trump, que, a diferència del seu antecessor, Barack Obama, no sol prestar-se per a situacions disteses.

La controvèrsia entre ‘Laurel’ i ‘Yanny’ va esclatar a començaments de setmana després de la publicació d’un àudio que va córrer com la pólvora i que ha dividit la societat nord-americana.

La clau està en els aguts i greus

Els lingüistes han explicat a The New York Times que l’àudio pot interpretar-se de les dues maneres, ja que els sons són molt similars, i tot depèn de si una persona fa més atenció a les freqüències més altes o més baixes.

Notícies relacionades

La discussió entre ‘Laurel’ i ‘Yanny’ recorda l’apassionada controvèrsia que fa tres anys va dividir el món entre els que defensaven que el color d’un vestit era blanc i daurat i els que el veien blau i negre

¿De quin color és aquest vestit? / {ATLAS}

Segueix Extra  a Facebook