FESTIVAL DEL MEM

Wallapop i la nena del vestit de comunió amb una bossa al cap

L'estranya manera de protegir la identitat de la menor ha causat sensació a Twitter

"Necessitem un prova que la nena està bé", demanava el primer usuari a difondre la imatge

comunion

comunion

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Wallapop, la plataforma dedicada a comprar i vendre objectes de segona mà, hi pots trobar de tot, des d’articles esgotats com la tassa del Chip de Primark fins a cotxes d’ocasió, disposats a revalorar el comerç directe entre particulars. Però l’últim que ha causat sensació entre els usuaris habituals d’aquest mercat ambulant digital ha sigut un vestit de comunió, i no precisament pel seu cancan o les seves vores. Més aviat perquè en la imatge de la publicació apareix una nena lluint el vestit amb una bossa al cap, una cosa que s’ha convertit en viral a les xarxes socials.

La bossa era, naturalment, per protegir la identitat de la menor. Però en qüestió de temps, els acudits i els mems s’han desencadenat, especialment després de la difusió de l’anunci a Twitter, en què l’usuari @escartinni va donar a conèixer el cas i el va convertir, el 8 de maig passat, en un dels temes del dia, que ja té més 40.000 ‘m’agrades’.

Des d’aleshores, els tuitaires i altres internautes no només s’han preocupat per la integritat de la nena, sinó que fins i tot han esbrinat el nom de la sèrie de televisió que apareix darrere de la nena (NCIS i, sobretot, han cridat l’atenció sobre la semblança de la imatge amb la prova de vida d’un segrest.

Notícies relacionades

Tot això ha generat respostes hilarants sobre una imatge tan surrealista que corrobora el fet que ainternet no és tan important el producte, sinó com es ven.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Wallapop