INSÒLITA PROPOSTA

Un jove es tatuarà a la cara el que triïn els internautes

Kendy Ross, 'El Conejo Tatuao', autor de la cançó 'Playboy Mafia', deixa escollir entre tres opcions

1
Es llegeix en minuts

Es fa dir Kendy Ross, tot i que a internet també se'l coneix per El Conejo Tatuao i pel seu crit "¡tatuao, tatuao, tatuao!". No hi ha dubte que a aquest jove de 25 anys els tatuatges li agraden: només a la cara en porta uns quants, fins i tot l'icònic conillet de Playboy.

El seu objectiu és ser famós i per aconseguir-ho és capaç de gairebé qualsevol cosa, com sotmetre a votació del públic el pròxim tatuatge que es farà. ¿On? A la cara, també. Encara li queda espai. "Em dic Kendy Ross i em tatuaré el que tu triïs", assegura davant la càmera.

Kendy Ross -el seu nom real és Jonathan Vaquero- es considera "un artista de cap a peus" i "un geni" i s'enorgulleix de generar controvèrsia. Ha publicat una única cançó a Youtube, Playboy Màfia, que acumula més de 90.000 visites.

En el seu insòlit repte, proposa que la gent voti entre aquestes tres opcions de tatuatge: Amaia d'OTels ulls de Melania Trump la cadira de Stephen Hawking. Per votar només cal anar a la publicació del vídeo de Kendy Ross a Facebook i votar amb les reaccions de Facebook: Amaia (reacció "M'encanta"), Melania (reacció "Em sorprèn") i la cadira de Hawking (reacció "M'entristeix").

Notícies relacionades

La votació ja està en marxa. Que guanyi... ¿el millor?

Segueix Extra a Facebook

120418 kendy 16 9 miniatura

120418 kendy 16 9 miniatura