02 d’abr 2020

Anar al contingut

CONVALESCÈNCIA A PALAU

El rei Joan Carles: "Encara que no puc córrer els 100 metres, sí que puc caminar"

El Rei emèrit abandona l'hospital després de la seva operació de genoll

El Periódico

El rei Joan Carles: "Encara que no puc córrer els 100 metres, sí que puc caminar"

J J Guillen

El rei Joan Carles ha rebut aquest dimarts sobre les 11.30 l'alta mèdica a l'Hospital Universitari Sanitas La Moraleja després que dissabte passat fos operat en un hospital madrileny per substituir-li la pròtesi del genoll dret que li van implantar el 2011.

Així que l'equip mèdic li ha donat l'alta davant “l'evolució clínica favorable”, el Rei ha abandonat l'Hospital Universitari Sanitas La Moraleja per "continuar la recuperació al Palau de la Zarzuela", segons el comunicat mèdic difós pel centre sanitari privat.

Davant la impossibilitat d'una fotografia per les pluges, el Rei emèrit ha abaixat la finestreta del cotxe i ha fet broma: "Encara que ja no puc córrer els cent metres, sí que puc caminar", ha assegurat. I ha reconegut que el més dur ara "serà la recuperació".

Ja a la Zarzuela, serà l'equip mèdic de la Casa del Rei qui supervisi la rehabilitació de l'anterior cap de l'Estat, afegeix la nota.

L'estada en aquesta ocasió del Rei emèrit a l'hospital ha estat marcada per l'escenificació del retrobament entre la reina Sofia i la reina Letizia després del polèmic vídeo que va posar de manifest la distància entre totes dues Diumenge de Rams a la catedral de Palma de Mallorca.