PROBLEMA SOLUCIONAT

L''app' de cites Tinder, afectada pels canvis de privacitat de Facebook

Els usuaris de l'aplicació de cites han explicat que la seva sessió s'havia tancat de manera inesperada i que eren incapaços de tornar a accedir a ella

tinder

tinder

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per evitar futurs problemes, com el recent robatori de dades de més de 80 milions de persones per part de Cambridge Analytica, Facebook ha posat en marxa una sèrie de modificacions per bloquejar de manera més senzilla les aplicacions que intenten aconseguir informació de la mateixa pàgina.

Notícies relacionades

Però la modificació no va tenir en compte danys col·laterals com el de Tinder, l’inici de sessió del qual s’executa a través de Facebook. Nombrosos usuaris de l’aplicació de cites van explicar dimecres que les seves sessions de Tinder es van tancar inesperadament i que eren incapaços de tornar a accedir-hi. Un missatge els demanava «permisos addicionals» de Facebook, necessaris per utilitzar els seus comptes.

Tant Facebook com Tinder van treballar conjuntament per solucionar el «problema tècnic» que impedia l’accés a l’app de cites dels seus usuaris. Al cap d’unes quantes hores, l’error va ser corregit i Tinder va informar aleshores els seus usuaris que ja havien «tornat».