ESTUDI D'ADECCO

Rafa Nadal, Will Smith i Amancio Ortega, caps ideals per als espanyols

Wallapop pren a Google el primer lloc de la llista d'empreses més desitjades, on també destaca L'Oréal

jefazos

jefazos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cap ideal que els espanyols voldrien tenir és l'esportista Rafa Nadal, seguit de l'actor Will Smith o de l'empresari Amancio Ortega, segons es desprèn de la quarta enquesta Adecco sobre millors caps i empreses més felices per treballar-hi.

En concret, per un 34,4% dels treballadors assalariats espanyols, tenir com a cap el tennista Rafa Nadal els faria més feliços.

Així mateix, a més de liderar la categoria esportiva, Nadal obté el màxim percentatge entre tots els caps. De fet, en les quatre edicions de l'enquesta d'Adecco, ha sigut elegit com el cap ideal amb qui als espanyols els agradaria treballar.

Smith desplaça Obama

Will Smith se situa al segon lloc entre tots els caps i lidera la categoria d'internacional. L'actor, que reuneix el 22,8% dels vots, ha desplaçat l'expresident dels Estats Units, Barak Obama, que l'any passat ocupava la primera posició de la seva categoria. Segons Adecco, una altra vegada un líder en l'àmbit internacional reuneix més adeptes que l'assenyalen com el cap amb qui serien més feliços els espanyols.

Darrere de Will Smith i en tercer lloc, hi ha el fundador de l'imperi tèxtil Inditex, Amancio Ortega. L'empresari també és el cap de l'àmbit empresarial que reuneix més adeptes entre els treballadors espanyols, fins a un 22% dels enquestats.

El presentador Arturo Valls es posiciona al quart lloc entre els caps que farien més feliços els espanyols i lidera el rànquing de l'àmbit de la comunicació. Arturo Valls aconsegueix la simpatia d'un 19,8% dels enquestats.

En cinquè lloc i encapçalant la categoria de l'espectacle es troba Dani Rovira. L'actor malagueny repeteix un any més com el preferit del sector, encara que perd 4,6 punts percentuals respecte a l'edició anterior.

Wallapop desbanca Google

Wallapop ha desbancat Google com l'empresa més destacada per treballar dins del sector de la informàtica i ha pujat al primer lloc entre totes les empreses. L'empresa d'intercanvis comercials de segona mà ha obtingut un 50,3% dels vots.

A més, segons Adecco, Wallapop no només és la millor empresa de la categoria, sinó que és la més ben valorada de tot el conjunt d'empreses del mercat espanyol.

Malgrat que Wallapop ha desbancat Google, aquesta última continua sent l'empresa del sector de la informàtica i l'electrònica més desitjada per treballar-hi.

Pel que fa al sector cosmètic, L'Oréal és l'empresa més desitjada com a lloc de treball i la tercera del rànquing general d'empreses, amb un 45,9% dels empleats que així ho creuen.

Notícies relacionades

Dins de la categoria de distribució generalista, es posiciona en primer lloc Mercadona. A més, en la categoria general ocupa el cinquè lloc, amb un 42,2% de simpatitzants.

Segueix Extra a Facebook