RESERVA DE HOEDSPRUIT

Una manada de lleons ataca i devora un caçador furtiu a Sud-àfrica

Els crits van alertar els guàrdies del parc, que van trobar l'home completament destrossat

-FOTODELDÍA- TBI01. TBILISI (GEORGIA), 05/02/2018.- Vista de un león en el zoo de Tbilisi hoy, lunes 05 de febrero 2018, en Tbilisi (Georgia). EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

-FOTODELDÍA- TBI01. TBILISI (GEORGIA), 05/02/2018.- Vista de un león en el zoo de Tbilisi hoy, lunes 05 de febrero 2018, en Tbilisi (Georgia). EFE/ZURAB KURTSIKIDZE / ZURAB KURTSIKIDZE (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els restes humanes d'un home de mitjana edat, devorat per una manada de lleons, han sigut trobades dissabte a la reserva privada de Hoedspruit, al nord-est de Sud-àfrica. Segons sembla, alertats per uns crits estremidors, els guàrdies del parc van anar al lloc dels fets però quan van arribar l'home havia mort i només van poder recuperar algunes parts del cadàver fent fora els lleons amb trets a l'aire.

La policia, que encara no ha pogut identificar la víctima, ha trobat també restes de munició i un rifle a la zona. "Sembla que es tracta d'un caçador furtiu que estava buscant preses quan va ser atacat i mutilat per un grup de lleons que van acabar amb la seva vida. Del seu cos tan sols en queda el cap i algunes restes", ha explicat el portaveu de la policia Moatshe Ngoepe.

Del seu cos tan solo queda el cap i algunes restes

Segons l'informe de la investigació, els rastres d'empremtes indiquen que van ser tres els homes que es van acostar divendres a la nit a aquesta reserva d'animals salvatges. No obstant, dels presumptes caçadors només un sembla haver sigut atacat per la manada de lleons.

La plaga de la caça il·legal

La caça il·legal, lluny de desaparèixer, segueix molt present al continent africà, sobretot a la província de Limpopo. Els lleons formen part, amb els elefants i els rinoceronts, de les espècies més majestuoses que existeixen. També és de les més complicades de caçar a peu, cosa que afegeix un extra d'adrenalina per als caçadors furtius i les màfies, generalment asiàtiques, que busquen lucrar-se a través del comerç clandestí d'ossos, ullals i altres parts del cos de l'animal a les quals atribueixen poders místics i curatius.

EMBED FACEBOOK EXTRA:

               Segueix Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

La Manada Caça