Anuari solidari

Dotze famosos es fotografien per al calendari Resistiré 2018 de Juegaterapia

Luis Tosar, Rossy de Palma, Miguel Ángel Muñoz o Elsa Pataky presten la seva imatge per a l'almanac amb nens de la fundació, que recapta fons per ajudar els nens malalts de càncer

Vídeo de com es va fer el calendari Resistiré 2018 de la Fundació Juegaterapia / Fundació Juegaterapia

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest divendres s'ha posat a la venda el Calendari Resistiré 2018, de la Fundació Juegaterapia, per recaptar fons i ajudar els nens malalts de càncerResistiré és un himne de lluita contra el càncer infantil que va presentar la fundació el 15 de febrerDia Internacional del Càncer Infantil, amb un vídeo musical que versiona la popular cançó del Dúo Dinámico.

Famosos com Luis TosarRossy de PalmaMiguel Ángel MuñozElsa PatakyCristina Pedroche Blanca Suárez han prestat aquest any la seva imatge amb nens de la fundació.

Cent per cent solidari

El calendari és cent per cent solidari i tots els fons que s'obtinguin amb la seva venda aniran destinats als projectes que té en marxa l'oenagé a hospitals de tot Espanya, com El Jardí del meu Hospi El Jardí del meu Hospi -un projecte per crear espais d'oci per als nens malalts als terrats dels hospitals- o els babypelones, una exitosa campanya de venda de ninos sense cabellsbabypelones -com els nens que reben quimioteràpia i radioteràpia per superar el càncer- apadrinada per multitud de famosos, com Alejandro SanzShakiraRicky MartinPaula EchevarríaRossy de Palma...

Els calendaris solidaris de Juegaterapia es poden adquirir a les botigues físiques i virtuals de Juegaterapia, El Corte Inglés, La Casa del Llibre i Juguettos.

La Fundació Juegaterapia ajuda els nens malalts de càncer a través del joc. Recull videoconsoles que la gent ja no fa servir i les reparteix per les habitacions d'oncologia pediàtrica dels hospitals espanyols perquè els nens juguin i s'oblidin de la seva malaltia. També han entregat consoles en hospitals de Portugal, el Marroc, el Salvador, l'Afganistan, l'Índia, Guinea i Guatemala.

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades