Repte literari

Una mare dona pistes als seus fills de la contrasenya del wifi a través dels llibres

La dona italiana proposa enigmes perquè els nens llegeixin si volen utilitzar internet

asset-4152327anna-karenina alta

asset-4152327anna-karenina alta

1
Es llegeix en minuts

Molts nens odien llegir i fer deures durant les vacances, però la lectura és fonamental per desenvolupar la seva imaginació i la creativitat. Una mare italiana ha trobat una forma original per inculcar als seus fills l'hàbit de la lectura, a més de formar-los en l'ús responsable d'internet

La mare els proposa enigmes literaris cada setmana. Concretament, en la imatge viral els indica que "la contrasenya del wifi d'aquesta setmana és el color del vestit d'Anna Karénina al llibre". La 'mamma' acaba la nota exclamant: "¡He dit el llibre, no la pel·lícula!".

Així que si els nens volen utilitzar internet necessàriament han de trobar la pista a la famosa obra del novel·lista rus Lev Tolstoi.

Notícies relacionades

La imatge s'ha fet viral a Itàlia i ja es comença a compartir en altres països. Fins i tot la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, ha aplaudit la "sensacional" idea d'aquesta "mare creativa".

La nota de la dona italiana inclou una postdata on desvela que ja ha començat a llegir 'El comte de Montecristo'. ¿És una pista per a les pròximes contrasenyes?