CITA DE MANDELA

El tuit d'Obama sobre Charlottesville bat el rècord de 'm'agrada'

L'expresident supera Ariana Grande amb un missatge contra el racisme

El tuit d’Obama, que va utilitzar una cita del nobel de la pau Nelson Mandela, ha arribat als 2,71 milions de ’m’agrada’. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un tuit de l'expresident dels Estats Units Barack Obama (2009-2017) sobre la violència racista de dissabte passat a Charlottesville (Virgínia, EUA) s'ha convertit aquest dimecres en el missatge amb més 'm'agrada' de la història de la xarxa social Twitter.

El tuit d'Obama, que va utilitzar una cita del Nobel de la pau Nelson Mandela acompanyada d'una foto seva amb un grup de nens de diverses races, va arribar als 2,71 milions de 'm'agrada' i en va superar així un de la cantant Ariana Grande posterior a l'atemptat del maig al seu concert de Manchester (Regne Unit), que en té 2,70 milions.

La cita de Mandela, dividida en una sèrie de tres tuits, diu: "Ningú neix odiant una altra persona pel color de la seva pell, el seu historial o la seva religió. La gent ha d'aprendre a odiar i si pot aprendre a odiar, se li pot ensenyar a estimar".

El cinquè amb més retuits

El tuit de l'exmandatari nord-americà també és un dels més populars de la història pel que fa a retuits, encara que en aquesta classificació està a la cinquena posició, amb 1,12 milions.

El tuit amb més retuits de la història, amb 3,65 milions, és el d'un adolescent que demanava 'nuggets' de pollastre gratuïts, seguit d'un 'selfie' de la presentadora i comediant Ellen DeGeneres durant els premis Oscar del 2014, amb 3,44 milions.

Notícies relacionades

El tercer, amb 2,56 milions, és un de Louis Tomlinson, membre de One Direction, dirigit al seu company de banda Harry Styles, mentre que el quart és el d'Ariana Grande abans citat, amb 1,14 milions.

Un neonazi va matar aquest dissabte una dona a Charlottesville a l'envestir amb el seu vehicle una manifestació que protestava per la presència de supremacistes blancs a la ciutat.