ESPECTACULAR XOC EN UNA AUTOVIA

Dos motoristes surten disparats enlaire en un violent accident a Singapur

Els dos ocupants de la moto només van resultar ferits lleus però amb trencaments d'ossos

singapur-accidente

singapur-accidente

1
Es llegeix en minuts

Sortir volant diversos metres per l'aire, impactar violentament contra l'asfalt i acabar amb (només) petits trencaments d'ossos és tenir molta però que molta sort. Aquest és el resultat d'un terrible accident que va tenir lloc el 24 de juliol a Singapur quan una moto va impactar violentament en una autovia contra un cotxe que estava parat al carril de la dreta.

Notícies relacionades

La càmera davantera d'un altre vehicle va captar les imatges, que s'han fet virals, quan frenava per canviar de carril i evitar el que obstaculitzava la marxa a l'estar parat i amb el maleter obert. En aquest precís moment, una moto que circulava a gran velocitat va impactar contra el vehicle aturat. Mentre que el pilot va quedar estirat a terra a la part del darrere del cotxe -el fort cop gairebé el va deixar ficat a dins del maleter-, el seu acompanyant va sortir disparat enlaire i va caure violentament sobre l'asfalt diversos metres més enllà del lloc de l'accident.

Segons abans de l'impacte, la càmera posterior del vehicle que va gravar l'accident va captar la moto acostant-se a gran velocitat per avançar-lo per la dreta quan ell estava intentant canviar al carril de la seva esquerra. L'incorrecte avançament per la dreta i la gran velocitat de la maniobra van impedir al motorista veure i esquivar el vehicle aturat en aquest mateix carril, per la qual cosa l'impacte va resultar molt violent. Tot i l'espectacular accident, cap dels dos ocupants de la moto van resultar ferits de gravetat i només van patir diversos trencaments d'ossos.