La fantasia sexual d'Álvaro Muñoz Escassi, portada d''Interviú'

Ruth Rebaque, Noia Interviú Astúries 2009, posa per a la revista, que inclou el relat eròtic d'Olvido Hormigos

ialvarez39206171 gente  chica interviu   ruth rebaque  la fantas a sexual de 170707182433

ialvarez39206171 gente chica interviu ruth rebaque la fantas a sexual de 170707182433

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Només cinc mesos ha durat el matrimoni entre l'exgenet Álvaro Muñoz Escassi i la milionària veneçolana Raquel Bernal. "No em sorprèn que durés tan poc. El dia del seu casament em va escriure demanant-me sexe, feia tres mesos que parlàvem. I no soc l'única", afirma la model Ruth Rebaque, que protagonitza aquesta setmana la portada d''Interviú'.

Notícies relacionades

La noia detalla les converses pujades de to que va mantenir amb el famós i assegura que sempre li va negar que tingués parella. “Vaig saber que s'havia casat per la premsa”, afirma. Ruth Rebaque va començar la seva carrera al ser elegida Noia Interviú Astúries 2009.

Aquesta setmana, 'Interviú' llança, a més, les seves pàgines d'estiu amb continguts frescos que escalfen l'estiu, com el primer relat eròtic escrit per Olvido Hormigos, que s'estrena així com a col·laboradora de la revista. En aquest primer episodi, l'exregidora escriu sobre una dona insatisfeta sexualment amb la seva parella que cau rendida davant un altre home. 'Interviú' publica, a més, el primer capítol del còmic eròtic 'Pin-up'.

Temes:

Interviú