EXPERIMENT MORTAL

Mata el seu nòvio d'un tret quan gravava un vídeo a Youtube

La parella pretenia demostrar que el gruix d'un llibre podria frenar la bala

monalisa

monalisa

1
Es llegeix en minuts

Una youtubera nord-americana de 19 anys, Monalisa Pérez, ha sigut acusada d'homicidi involuntari per matar el seu nòvio. de 22 anys. amb un tret al pit, mentre gravaven un vídeo per guanyar popularitat a Youtube. La parella es pensava que un llibre frenaria l'impacte de la bala.

Pérez va alertar el telèfon d'emergències dilluns passat, 26 de juny, a la nit i va explicar el fatal experiment, que va tenir lloc a casa seva, al comtat de la localitat nord-americana de Norman (Minnesota). La víctima va ser trobada amb una sola ferida de bala al pit i, encara que els serveis mèdics van intentar reanimar-lo, va morir allà mateix.

La noia va confessar que volien gravar un vídeo en què ella disparava contra un llibre mentre ell l'aguantava, ja que es pensaven que el gruix de la publicació frenaria la bala. La mateixa youtubera havia penjat a la xarxa prèviament que ella i el seu nòvio s'estaven preparant per gravar el seu vídeo més perillós, i que era idea de la seva parella.

Notícies relacionades

Monalisa Pérez, que està embarassada, va iniciar el seu canal de Youtube fa quatre mesos per mostrar la vida d'una jove parella.

Ara, a Monalisa se li podria aplicar una condemna de fins a 10 anys a la presó, o una multa de 20.000 dòlars.