28 maig 2020

Anar al contingut

DRETS LABORALS

Les espartanes de Coca-Cola, portada d''Interviú'

Gema Gil: 'És un orgull haver creat exemple en una classe treballadora adormida'

Les espartanes de Coca-Cola, portada d''Interviú'

Fa tres anys que lluiten perquè Coca-Cola compleixi les sentències judicials que obligaven a readmetre els acomiadats per l'ERO del 2014 en les mateixes condicions. I no van a parar fins a aconseguir-ho.

Aquesta setmana, les famoses espartanes de Coca-Cola fan un pas més i protagonitzen la portada d''Interviú'. “¿Què és ensenyar un pit quan ens estan robant els nostres drets?”, diu Gema Gil, cap visible del grup.

En l'entrevista que acompanya l'espectacular reportatge, Gil, que protagonitza la portada de la revista, també assegura que “és un orgull haver creat un exemple en una classe treballadora adormida”. Dona d'un treballador de la multinacional acomiadat de la planta de Fuenlabrada (Madrid), la jove admet que han demanat ajuda a tots els partits: “Li vam demanar a Rajoy que es preocupés per la nostra situació però va mirar cap a una altra banda. Podem i Izquierda Unida ens recolzen però l'ajuda del PSOE ha sigut paupèrrima”.

En total, sis espartanes es despullen, caracteritzades de lluitadores i també amb estil 'pin-up', per reclamar els drets laborals que els seus marits van guanyar als tribunals.

Temes: Interviú