A TASMÀNIA

Dos policies es fan un 'selfie' amb un jove borratxo després de portar-lo a casa i ficar-lo al llit

"Vam fer la foto per si no recordava com havia tornat a casa", expliquen els agents a la pàgina de Facebook del cos

borrachofacebooktasmaniapolice

borrachofacebooktasmaniapolice

1
Es llegeix en minuts

¿Com devia ser la mona perquè no recordés res l'endemà? Al despertar-se, una foto al mòbil li va oferir una resposta sorprenent: havia agafat una borratxera tan considerable que la mateixa policia l'havia acompanyat a casa seva ¡i l'havia ficat al llit!

El jove Reece, de Tasmània (Austràlia), feia sortir de polleguera un taxista la nit anterior. Havia begut massa i volia tornar a casa. El conductor va perdre la paciència i va trucar a la policia. Una parella d'agents li va revisar les butxaques i va descobrir entre la seva documentació la seva adreça. El van acompanyar, el van ficar al llit i el van acotxar.

Al despertar-se, el xaval va descobrir el que havia passat i va compartir la imatge a les xarxes, on l'èpic 'selfie' i la seva llegenda ("Els cabrons es van fer 'selfies' a traïció després de portar el meu cul borratxo a casa. ¡Quines putes llegendes!") va córrer com la pólvora en qüestió d'hores. 

Notícies relacionades

La història ha sigut confirmada pels mateixos agents, que l'han compartit a la pàgina de Facebook del cos de Tasmània:

A la seva nota expliquen que es van fer la foto perquè el jove sabés qui l'havia portat a casa. El cas de Reece també els ha servit per recordar als joves que han de planificar la tornada a casa quan surten de marxa, buscar un mitjà de transport alternatiu si beuen en excés, o fins i tot quedar-se a dormir a casa d'algun amic.